Készíts profi webshopot,
mindössze 7000 Ft-ból!

Még akkor is, ha teljesen kezdő vagy ezen a téren! Tanuld meg elkészíteni a webshopod, és ezentúl nem kell minden apró változtatásért súlyos összegeket fizetned egy fejlesztőnek.

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Webshop Készítés Alapok
  × 1
7.000 Ft
Részösszeg 7.000 Ft
Összeg 7.000 Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Ügyfél vélemények

Számomra az egyik tényező a rugalmasság. Fontos számomra, hogy rugalmasan úgy jön a segítség, ami rám van szabva, és az én igényeimhez. Én ezt maximálisan kapom a webVezértől.
Nacsa Mihály
immulina.hu
"Nagyon hálás vagyok, mert végre hozzáértő embereket ismertem meg bennük. Kiváló minőségben dolgoznak, és odafigyelnek az ügyfélre. A weboldalaimat és az akadémiámat is rájuk bíztam, és szuper az amit kaptam. Fantasztikus megoldások, amit nyújtanak. Nem azt keresik, hogyan nem lehet, azt keresik hogyan lehet. Köszönöm!"
Fekete Gábor Sándor
dijmentes-kommunikacio.hu
Tanúsíthatom! Zsolt tényleg nagyon profi! Nekem is megoldotta több problémámat és az összes weboldalamat ő készítette. Csak ajánlani tudom!
Ács Zoltán
acszoltan.hu
Gyura Zsolt! Profi, gyors érthető!
Pudner Levente
freedomexpert.eu
Szia! Minden rendben van, sikeresen beléptem a képzési anyagba. Újra nézem, és nagyon szuper. Profin összerakott érthető, megfelelően részletes és maximálisan a "tanuló" igényeinek megfelelően lett elkészítve. Nagyon szuper. Köszönet érte.
Farkas Zsolt